24
квіт.

«Обід за розкладом» − курсанти вчаться організовувати харчування військовослужбовців в польових умовах

Автор Адміністратор
Адміністратор
Група підтримки сайту
Зараз не на сайті
в Новини
  • Переглядів: 6059
  • Друк

«Обід за розкладом»Згідно з планом проведення практичних занять на кафедрі тилового забезпечення Військової академії (м. Одеса) з курсантами 3 курсу факультету МТЗ відпрацьовувалась низка питань щодо організації приготування їжі у польових умовах.

Під керівництвом викладачів: доцента кафедри підполковника Миколи Хрупало та викладача кафедри тилового забезпечення працівника ЗСУ Григорія Прокопенко курсанти розглядали питання розміщення батальйонного продовольчого пункту (БПП) на місцевості, з приготування гарячої їжі.

Курсанти 212 та 213 навчальних груп розгорнули польові намети, установили необхідне обладнання, провели роботу по первинній обробці овочів, продуктів. Згідно з технологічним процесом були виготовлені I, II, III страви.

Після сервірування столів курсанти пригостили смачним обідом однокурсників, які оцінили якість приготовлених страв.

Викладачі занять в кращий бік відмітили курсантів: Дмитра Запецького, Романа Рипало, Вікторію Маштакову, Володимира Байдака, Євгена Скубко, Ярослава Шевчука, мол. сержанта Олександра Берсана.

 

Рейтинг
175 голосів